Wonen

De laatste trends op het gebied van kinderbedden

Dit zijn de nieuwste kinderbedden trends

Ben jij op zoek naar de laatste trends op het gebied van kinderbedden, omdat je op zoek bent naar een nieuw en trendy bed voor jouw kind? Dan zit je hier helemaal goed. Wij zagen al de meest trendy kinderbedden voorbij komen bij www.bymmstore.nl. Reden genoeg om de nieuwste kinderbedden trends in dit artikel voor je op een rijtje te zetten. Lees snel verder en zoek meteen een mooi kinderbed voor jouw zoon of dochter uit.

Bedhuisje

De kinderkamer moet een fijne plek voor je kind zijn. Met een bedhuisje zal je kind zich pas echt geborgen voelen. Een bedhuisje is perfect voor als je kind zich even wil terugtrekken of wat rust wil hebben. Het is het perfecte bed voor de kinderkamer en zorgt ook nog eens voor een gezellige uitstraling. Ook levert dit ook nog eens urenlang speelplezier op wat ook weer gedeeld kan worden met vriendjes en vriendinnetjes. Kinderen vinden een bedhuisje namelijk erg leuk.

Kinderbedden met lades

Minimalisme, ofwel en opgeruimde ruimte, is helemaal in. En dat kun je realiseren door te kiezen voor kinderbedden met lades. Dit is de ideale optie wanneer je niet voor een hoogslaper wilt kiezen. Door te kiezen voor een bed met lades eronder, kun je de ruimte onder het bed alsnog optimaal gebruiken. Hier kun je bijvoorbeeld het speelgoed of de kleding van je kind in kwijt. Ideaal wanneer de kinderkamer vrij klein is en je extra opbergruimte wilt hebben.

Hemelbed

Ook het hemelbed is helemaal trendy en is tegenwoordig in diverse soorten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je ook voor hemelbedden voor kinderen mooie aanbiedingen vinden. Wat een hemelbed als groot voordeel met zich meebrengt, is dat je hier ook een klamboe aan kunt ophangen of van gordijnen kunt voorzien om muggen en andere insecten te weren. Ook heeft een hemelbed een romantische uitstraling, waarmee het het perfecte bed voor meisjes en tieners is.

Autobed

Het autobed is mega populair. En dat niet zonder reden, want dit is voor kinderen een vrij ongewone slaapplaats, wat het voor hen heel bijzonder maakt. Zeker als zo’n bed is voorzien van elektrische koplampen of autodeuren heeft het vaak al meer functies dan alleen slapen. Je kind kan er ook leuk mee spelen of er een leuke dag mee beleven met vriendjes en vriendinnetjes.

Voor welke trend ga jij in de kinderkamer?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *