Wonen

De 4 essentials voor je zwembad

Heb je een eigen zwembad in je tuin? Dit is iets waar veel mensen van dromen. In de zomer kun je heerlijk zwemmen in het verfrissende water, kinderen vinden het geweldig en je kunt er een onvergetelijke poolparty geven. Wil je altijd in helder en schoon water zwemmen, dan zijn er een aantal dingen die je nodig hebt. Lees snel verder voor de 4 essentials! 

Een zwembadoverkapping voor schoon en warm water 

Wil je altijd van schoon en warm water genieten? Dan is een zwembadoverkapping de perfecte oplossing! Een overkapping beschermt het water, omdat er zo geen vuil in het water terecht kan komen. Het beschermt je zwembad ook tegen diverse weersomstandigheden, wat betekent dat je ook bij wind, regen en hagel kunt blijven zwemmen. Je kunt voordelig een zwembad overkapping bestellen bij Sunnytent.  

Een skimmer voor schoon water  

Ontdoe het wateroppervlak van je zwembad van bladeren, insecten en ander vuil met een handige skimmer. Het vangt vieze dingen op in een dubbel gestikt nylon net dat is bevestigd aan een stevig aluminium frame. Je kunt een skimmer op zichzelf gebruiken of aan een standaard verlengstok bevestigen voor een groter bereik. 

Een zwembadpomp voor circulerend water  

Wil je gezond zwembadwater, dan moet het water circuleren. Zo kan het water door het filter gepompt worden en daarnaast worden zo chemicaliën goed in het water opgenomen. Een zwembadpomp werkt altijd in combinatie met een filter.  

Een filter voor helder zwembadwater 

Iedereen wil het liefst natuurlijk altijd in helder water zwemmen. Dit betekent niet alleen dat het water gezond is, maar het ziet er ook nog eens fris uit. Om dit te bereiken heb je een filter nodig. Een zwembadpomp pompt het water door en naar het filter. Je hebt hierbij een ook filtermedium nodig.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *