Geen categorie

De 3 belangrijkste punten bij het plannen van jouw droom trouwdag

Er is niks bijzonderders dan ten huwlijk gevraagt worden door de liefde van je leven.

Het is een spannende en emotioneel tijd die je doormaakt tot de trouwdag daar is.

Om deze periode wat makkelijker te maken hebben we hieronder een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet die je sowieso niet mag vergeten. Je moet bijvoorbeeld een betrouwbare fotograaf van The Wedding Story inhuren om deze onvergetelijke dag vast te leggen. Lees hier verder!

Een trouwfotograaf

Een trouwfotograaf kan jou dag het beste vastleggen. Op die manier kun je het voor altijd herinneren. Bij het zoeken naar de juiste persoon voor deze taak is het belangrijk dat je iemand vind die snapt wat jouw visie is. Op deze manier zul je foto’s terug krijgen met momenten die jij zelf misschien op de dag zelf hebt gemist. Een trouwfotograaf met ervaring is altijd fijn, dit geeft je vaak meer vertrouwen in wat ze doen. Ga op zoek naar een erkend bedrijf met vele jaren ervaring in het maken van trouwfoto’s. Je kunt een aantal websites bekijken voor inspiratie voor jouw eigen grote dag.

De locatie

Het vinden van de juiste trouwlocatie is een lastige maar leuke zoektocht. Je hebt vast al wel wat voorwerk gedaan op plekken die je mooi vind of ruimtes die je aanspreken. Maak is een top 5 van plekken die je mooi vindt, dit hoeven nog geen echte trouwlocaties te zijn. Deze kun je naar aanleiding van je top 5 gaan zoeken. De zoektocht wordt op deze manier al een stukje makkelijker. Via trouwfoto’s op social media kun je soms heel gemakkelijk mooie locaties vinden. Het hoeft natuurlijk geen bekende trouwlocatie te zijn als jij iets anders voor ogen hebt. Er zijn veel restaurants, parken en soms zelfs particulieren die hun locatie graag delen voor jouw grote dag.

Het thema

Herfst, winter, wonderland of juist pastel. Dit zijn allemaal mogelijke thema’s voor je bruiloft. Een thema is niet altijd van toepassing, maar kan je bruiloft wel de sfeer meegeven die je zo graag zou willen. Het geeft je gasten een indicatie van wat jij voor ogen hebt. Bij het verzinnen van je thema kun je denken aan herinneringen die jij en je partner samen hebben, jullie lieveling seizoen of kleuren. Je kunt het thema het beste vastleggen via afbeeldingen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *