Daten tijdens een pandemie
Geen categorie

Daten tijdens een pandemie

Single ladies opgelet! Daten is altijd al moeilijk geweest, maar liefde proberen te vinden tijdens een pandemie is wel een dieptepunt in het dateleven. Je kunt niet meer lekker flirten in de kroeg of op de dansvloer en over het algemeen zijn er veel minder gelegenheden om mensen te ontmoeten. Hoe kun je dan nog daten en flirten tijdens een pandemie?

Geef je op voor een datingshow

Terwijl alle restaurants gesloten zijn, blijft er nog één in Nederland over. En laat dat nou net een restaurant zijn voor eerste dates. Je kunt je voor first dates opgeven. Ik weet dat dating programma’s niet voor iedereen zijn, maar toch zijn er een paar dating programma’s die best geschikt zijn, zoals first dates. Mocht je het niet kennen, bij deze dating show worden vreemden aan elkaar gekoppeld op basis van interesses. Daarna ga je in de show op date in een restaurant. Het is heel simpel en onschuldig. Er zitten geen addertjes onder het gras, je wordt niet gepusht om dingen te doen of te delen die je niet wil en er komen geen exen binnen lopen. Wil je hier nog meer over weten? Lees dan verder op dameswiki om meer te leren over het aanmelden.

Op straat of in het park

We zitten allemaal in hetzelfde datebootje. Alle singles die op zoek zijn naar liefde zijn op zoek naar een nieuwe manier en locatie om te flirten. Het schijnt zelfs dat de supermarkt nu de populairste plek is om te flirten. Maar je kunt ook gewoon op straat of in het park flirten. Het is mij laatst nog overkomen dat ik tijdens het skaten door iemand werd aangesproken bij het stoplicht. Dat was hartstikke leuk. Niet alleen zijn er genoeg mannen (en vrouwen) die hier best voor open staan, je hebt ook meteen iets gemeen met elkaar. Bijvoorbeeld skaten of een andere hobby die je kan uitoefenen in het park.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *