Geen categorie

Bucketlist voor het hele gezin

Of je nu een band creëert door bordspelletjes te doen of door een spontane roadtrip te maken, tijd besteden aan leuke gezinsactiviteiten kan een van de leukste dingen van het leven zijn. Door een familie-bucketlist te maken, waarbij deze ideeën als richtlijn worden gebruikt, krijg je de kans om grote en kleine avonturen te beleven en herinneren te maken die levenslang meegaan!

Gaan kamperen

Er gaat niets boven jezelf omringen met de natuur (en het eten van s’mores!). Van het opzetten van de tenten tot het vertellen van verhalen rond het kampvuur, het zal allemaal een geweldige ervaring zijn om te leren samenwerken. Het kan zelfs aan jaarlijkse familietraditie worden als je het goed aanpakt! Zorg dus voor een warme kinder winterjas, dekentjes en genoeg lekker eten.

Zet een limonade kraam neer

Het neerzetten van een limonade kraam is een van de eenvoudigste manieren om je kind goede communicatieve vaardigheden te leren. Hiernaast bouwt het ook een arbeidsethos op en wakkert een ondernemersgeest aan. Het maken van de kraam en het schilderen ervan helpt ook om hun creativiteit naar voren te brengen. Bovendien zullen ze altijd weten hoe ze citroenen in limonade kunnen veranderen!

Gaan schaatsen

Schaatsen is een uitstekende manier om zowel plezier als fitness op te nemen in jouw activiteiten met de kinderen. Bevroren meren of rivieren zijn de meest schilderachtige ijsbanen ter wereld. Als het hier niet koud genoeg voor is, is er altijd een overdekte ijsbanen in de buurt! Schaats hand in hand en geef bonuspunten aan iedereen in het gezin die leert achteruit te schaatsen. Vergeet niet om te eindigen met een kop warme chocolademelk en je kinderen in te pakken in een goede meisjes of jongens winterjas.

Een angst overwinnen

Het leven is te kort om jezelf (of je kinderen) ervan te weerhouden nieuwe dingen te ervaren. Een van de beste manieren om over je angst heen te komen, is door je gezin je te laten ondersteunen en aanmoedigen terwijl je de confrontatie aangaat. Dus, beklim die bergtop, ga in die achtbaan of zwem in de oceaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *