Wonen

Breng kleur naar de ruimte met een gekleurd vloerkleed

Als je nog een manier zoekt om een ruimte leuker aan te kleden, dan raden we aan zeker een kijkje te gaan nemen naar leuke vloerkleden. Een vloerkleed kan een ruimte namelijk niet alleen aankleden, maar ook gezelliger maken en sfeer met zich meebrengen. Een lekker zacht vloerkleed onder de bank of je bed maakt al een groot verschil voor de ruimte. Er zijn veel leuke vloerkleden te vinden, maar wij raden aan een van de gekleurde vloerkleden te kiezen. Dan breng je ook meteen kleur naar de ruimte toe en fleur je de ruimte op.

Welke kleur is het leukste voor jouw huis?

Gekleurde vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, van zwart tot geel, van blauw tot groen tot rood. Vloerkleden zijn te koop in vrijwel alle kleuren van de regenboog en dan kan het misschien een lastige keuze worden welke kleur het leukste is in de ruimte of je huis. Dat hangt natuurlijk voornamelijk af van je eigen voorkeuren en van de ruimte zelf. Wil je bijvoorbeeld voor simpel en luxe gaan, dan is een zwart vloerkleed leuk. Wil je voor warm en knus gaan, dan is een vloerkleed bruin of vloerkleed rood een leuke optie. Kijk ook eens naar de ruimte zelf en welke kleuren hier al in voorkomen, zodat je het vloerkleed hieraan kan matchen.

Vloerkleden in alle kleuren van de regenboog

Je hoeft natuurlijk niet te gaan voor 1 kleur, want er zijn ook vloerkleden met meerdere kleuren of met patroontjes. Als je een echte eyecatcher voor in de ruimte wilt, dan is een vloerkleed met meerdere kleuren des te leuker. Dit hoeft geen regenboogvloerkleed te zijn, tenzij je dat leuk vindt natuurlijk, maar kan ook een leuke combi van bijvoorbeeld bruin, geel en oranje zijn voor een meer natuurlijke en warme uitstraling. Of je nu voor een vloerkleed met een of meerdere kleuren gaat, je brengt sowieso meer kleur en sfeer naar de ruimte.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *