Bedrukte dozen voor webshopeigenaressen
Carrière

Bedrukte dozen voor webshopeigenaressen

In je webshop verkoop je bijvoorbeeld sierraden, kledingstukken, accessoires of wanddecoratie. Wanneer iemand een bestelling plaatst in je webshop, verzend je de producten naar je klant. Dozen bedrukken helpt je om je pakketten zo professioneel en mooi mogelijk aan te laten komen. Je kunt zelf een fantastische ontwerp maken voor op je dozen, zodat je klanten extra blij met hun pakketje zijn.

Wat is je budget?

Voordat je begint aan je ontwerp, is het verstandig om stil te staan bij je budget. Hoeveel kun en wil je besteden aan bedrukte dozen? Vervolgens kun je er over nadenken welke materiaalsoorten er binnen je budget passen. Ook in je ontwerp kun je rekening houden met je budget. Een print in één kleur is een stuk voordeliger dan een grote foto in fullcolour op de dozen te laten drukken. Het is belangrijk om als eerste over je budget na te denken, zodat je niet met een onhaalbaar ontwerp blijft zitten.

Welk materiaal past bij je product?

Ieder product vraagt om een passend materiaal. Verkoop je sieraden in je webshop? Dan volstaat een dunner en minder stevig karton, omdat sieraden relatief licht zijn en de pakketjes door de brievenbus passen. Wanneer je grote decoratie items verkoopt, zoals spiegels of beeldhouwwerken, vraagt dit om een stevige verpakking. Zo weet je zeker dat je product veilig aankomt. Wil je graag een duurzame uitstraling hebben als webshop? Kies dan voor recyclebare materiaalsoort.

Wat wil je bereiken?

Wanneer je er voor kiest om dozen te laten bedrukken, doe je dit waarschijnlijk met een specifiek doel. Het is daarom belangrijk om dit doel mee te nemen in je ontwerpproces. Wil je graag je naamsbekendheid vergroten? Zorg dan voor dozen waarop je logo en bedrijfsnaam groot te zien zijn. Wil je juist je relatie met je klanten versterken door ze een positief gevoel te geven? Dan kun je een positieve of grappige quote op je dozen laten drukken. Alleen met een passend ontwerp bereik je je doel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *