Carrière

Altijd de perfecte vacature voor financieel medewerker binnen bereik

Heb jij een uitstekend cijfermatig inzicht, houd je graag het overzicht en kun je goed plannen? Dan is de kans groot dat jij prima uit de voeten komt als financieel medewerker. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar een dynamische baan? Een fullservice uitzendorganisatie heeft altijd de ideale vacature voor financieel medewerker binnen bereik. Je vindt er financiële vacatures op allerlei niveaus en in verschillende branches. Omdat een uitzendbureau beschikt over een groot netwerk, vind je zowel verder weg als dicht bij huis allerlei mooie vacatures. Er zijn immers overal organisaties die financieel medewerker nodig hebben.

Wanneer ben je geschikt om te solliciteren naar de vacature van financieel medewerker?

• Je kunt zelfstandig werken en je bent ook een collegiale teamspeler;

• Je beschikt over kennis van boekhoudsoftware;

• Je beschikt over minimaal een MBO-opleiding in de richting van financiële administratie;

• Je vindt het leuk om cijfers te analyseren en tot achter de komma uit te zoeken;

• Je werkt nauwkeurig en precies en zorgt er graag voor dat alles klopt;

• Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• Je gaat integer en correct om met vertrouwelijke informatie.

Wat zijn je taken als financieel medewerker?

Het aanbod aan vacatures voor financieel medewerker is zeer divers. Ook de bijbehorende banen zijn dus gevarieerd. In deze functie richt je je in de basis op het financiële gedeelte van de administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf. Het doen van de boekhouding is altijd een wezenlijk onderdeel van je takenpakket. Het beheer van de crediteuren en de debiteuren, het inbrengen van data in de boekhouding en het verwerken van afschriften, zijn enkele voorbeelden van werkzaamheden die je elke dag uitvoert. Je bent dus verzekerd van een afwisselende baan. Vind je contact met mensen ook leuk? Vaak voer je als financieel medewerker ook gesprekken met klanten, banken en leveranciers over betalingen en kredieten.

Solliciteren bij een uitzendorganisatie in Noord-Holland

Heb je de perfecte vacature voor financieel medewerker of een andere baan in de financiële sector op het oog? Solliciteer dan snel bij het beste uitzendbureau van Alkmaar of Hoorn en wie weet kun je binnenkort al aan de slag! Kun je de vacature waar jij naar op zoek bent niet in het aanbod vinden? Je bent van harte welkom op een van de vestigingen van het uitzendbureau. Daar nemen de intercedenten alle tijd om kennis te maken met jouw competenties en talenten, zodat zij bij hun opdrachtgevers een droombaan voor je kunnen vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *