Geen categorie

Alles wat je moet weten over tarzan vibrators

Tarzan vibrators, vaak ook tarzan dildo’s genoemd zijn anno 2021 flink in opkomst. De tarzan vibrator werd al lange tijd geleden beroemd door Charlotte’s beruchte Sex and the City-aflevering. Hierbij kwam de rabbitvibrator als snel tevoorschijn, beter bekend als de tarzan vibrator of dildo vibrator. Sinds de opkomst zijn de rabbit vibrators tijdelijk een grote trend geweest maar zoals bij iedere trend nam deze trend ook af. Anno 2021 zien we weer een grote opmars op deze unieke apparaten door invloed van social media. Maar wat is een tarzan dildo nu precies en hoe gebruik je het? In dit blog leg ik je alle fijne details uit zodat jij de avond van je leven kunt beleven.

Wat is een Tarzan Dildo?

Een tarzan dildo is een dildo die niet alleen de clitoris door vibraties stimuleert maar ook de binnenkant van de vagina. Door deze combinatie worden beide g-spots optimaal gestimuleerd zodat je tot een ultieme climax kan komen. De Tarzan dildo (tarzan vibrator) beschikt hiernaast over een vibrerende functie. Deze vibrerende functie zorgt ervoor dat de uiteinden van je zenuwen extra gestimuleerd worden. Optioneel kunnen enkele tarzan dildo’s (tarzan vibrators) ronddraaien waardoor je nog meer gestimuleerd wordt en zelf minder werk hoeft te doen.

Materiaal

Tarzan dildo’s komen naast in verschillende maten en functies ook in verschillende materialen. Begin je aan je eerste ervaring met een tarzan dildo? Dan raden we een glad oppervlak aan zoals silicoon. Door het siliconen oppervlak zorg je ervoor dat er geen frictie voor als je soms iets harder tewerk gaat.

Waar kan ik een tarzan dildo kopen?

Online zijn er veel aanbieders van seksartikelen. Deze aanbieders hebben echter vaak veel prijs en kwaliteitsverschil. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een kwaliteit tarzan dildo gebruikt bij je eerste ervaring. Met deze reden hebben wij 5 verschillende webshops getest op klantvriendelijkheid, discrete verpakking, kwaliteit en extra service. Hierbij is bodyentoys.be als beste uit de test gekomen. Ben jij dus nog op zoek naar een tarzan dildo ? Neem dan snel een kijkje op bodyentoys.be.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *