Wonen

Al het tuingereedschap op een rij bij detuinmachineshop

Om een tuin goed te kunnen verzorgen heb je allerlei gereedschap nodig, van kettingzagen tot en met robot grasmaaiers. Dit soort gereedschappen is overal wel te koop, maar bij detuinmachineshop krijg je als extra service advies bij het kiezen van het juiste gereedschap. Dat is met name belangrijk bij producten als kettingzagen en robot grasmaaiers. Deze soorten gereedschap worden niet zo vaak aangeschaft. Voor een consument is het moeilijk om alle ontwikkelingen en innovaties bij te houden en uit te zoeken wat de beste producten zijn.

Robot grasmaaiers

Het assortiment aan robot grasmaaiers dat bij detuinmachineshop te koop is, is erg groot. Robot grasmaaiers verschillen enorm in het oppervlak dat ze kunnen maaien. De grootste exemplaren kunnen tot wel 5.000 vierkante meter gazon op de juiste lengte houden, maar die apparaten zijn ook erg kostbaar. Bij het uitkiezen van een robot grasmaaier is het daarom belangrijk dat je een apparaat koopt dat niet te veel overcapaciteit heeft. Als je zelf geen goede beslissing kunt nemen over het soort, merk en de capaciteit van een robot grasmaaier, kun je bij de helpdesk van de tuinmachineshop advies krijgen.

Kettingzagen

Bij kettingzagen kun je kiezen uit exemplaren met een benzinemotor, een elektrische motor op het lichtnet en een elektrische motor met een accu. Kettingzagen met een benzinemotor zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Ze maken veel lawaai en zijn erg zwaar, maar ook erg krachtig. Elektrische kettingzagen zijn ook best krachtig, maar veel minder luidruchtig. Als je een grote tuin hebt is een kettingzaag met een accu het handigst, want dan ben je heel wendbaar, zonder dat het elektrische snoer vast kan komen te zitten in allerlei obstakels. Bij het zagen van houtblokken voor een houtkachel is een kettingzaag met een snoer wel erg handig.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.