Geen categorie

4x originele kerstgeschenken

Twijfel je over wat je iemand cadeau moet doen voor de Kerst? Het kan lastig zijn om een geschenk te vinden dat in de smaak valt: helemaal omdat er zoveel soorten cadeaus zijn waar je uit kunt kiezen. Ook wanneer je een kerstpakket moet bedenken voor je medewerkers heb je heel veel opties. Op zoek naar een origineel cadeau? Champagne bestellen en bezorgen is een origineel geschenk, maar je kunt ook voor iets anders kiezen. Hier lees je meer over 4 originele kerstgeschenken.

1: Champagne bestellen en bezorgen

Het bestellen van een fles champagne en deze laten bezorgen: het is gemakkelijk en heel origineel. Daarnaast zal het ook zeker in de smaak vallen bij de champagne liefhebbers! Je hebt de keuze uit heel veel soorten champagne!

2: Compleet pakket met eten en drinken

Iets wat altijd in de smaak valt tijdens de kerstdagen is eten en drinken. Je doet hier waarschijnlijk ook de meeste mensen wel plezier mee. Het is onder andere leuk om een compleet pakket samen te stellen met allerlei soorten eten en drinken. Je kunt er ook juist voor kiezen om allerlei verschillende etenswaren bij elkaar te doen en een leuke mix te maken.

3: Een brievenbuspakket

Leuk en origineel: een brievenbuspakket. Er zijn bijna geen beperkingen in wat je op de bus kunt doen en op kunt sturen. Of je nu chocola op de post doet, een taart, bloemen of iets anders: je hebt tal van mogelijkheden. En door dit te laten bezorgen op een moment dat het niet wordt verwacht maat een brievenbuspakket extra verrassend.

4: Een product met een verhaal

Een origineel en bijzonder geschenk met een verhaal is altijd een aanrader. Wat dacht je van duurzame producten, gemaakt op bijzondere wijze of een product dat op een speciale manier gebruikt moet worden? Er zijn genoeg sociaal maatschappelijke kerstcadeaus die zeker in de smaak zullen vallen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *