Geen categorie

4 soorten milde koffiebonen

Veel koffiesoorten hebben vaak een krachtige, bittere smaak, waar je gelijk wakker van wordt. Af en toe is een mildere koffie ook fijn, maar hier is nogal wat keuze in. Om de keuze wat makkelijker te maken, zetten wij een paar soorten milde koffiebonen voor je op een rijtje.

Milde koffiebonen

Milde koffiebonen worden ook wel onder de Arabica bonen geschaard. Deze bonen hebben een aromatische en milde smaak, in tegenstelling tot Robusta bonen, die een intensere en sterkere smaak hebben.

Mocambo Gran Bar koffiebonen

De koffiebonen van Mocambo Gran Bar hebben een crèmige, zachte en uiteraard milde smaak. Deze koffiebonen hebben de meest milde en zachte melange van Caffè Mocambo. Maagvriendelijk, niet zuur, rond van smaak en een verleidelijke crèmelaag.

Melitta Bella Crema LaCrema koffiebonen

Voor een milde, ronde smaak met een vleugje chocolade, kies je voor de koffiebonen Melitta Bella Crema LaCrema. Deze koffiebonen hebben een aangename, milde smaak, maar toch met een bitter randje. Voor zowel een espresso als een cappuccino zijn deze koffiebonen perfect.

Segafredo Caffè Crema Dolce koffiebonen

Een milde koffie kan ook bestaan uit een melange van Arabica bonen en Robusta bonen. Daar zijn deze koffiebonen een goed voorbeeld van. Deze milde, Italiaanse melange zorgt voor een aromatische en afgeronde smaakervaring.

Lavazza Caffécrema Dolce koffiebonen

Deze koffiebonen zijn van echte Italiaanse kwaliteit, vol en met een aangenaam zoete ondertoon. De Caffécrema Dolce is de meest milde variant uit het Caffécrema assortiment. Mede door de karamel-invloeden is de smaak van deze koffiebonen heel herkenbaar.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *