Geen categorie

4 Producten voor dagelijkse verzorging

Het eerste wat mensen aan je zien, zijn niet je kleding of make-up. Het is jouw huid. Het is dus belangrijk om er dagelijks voor te zorgen. Hier zijn enkele producten die je in huis moet halen om er optimaal uit te zien!

Scheerkwast

Een scheerkwast helpt je om gladder te scheren en is een belangrijk hulpmiddel bij gebruik met scheerschuim of zeep. Het is ook geweldig voor exfoliatie door dode huidcellen af ​​te breken. Je kunt het zelfs op je gezicht gebruiken, in plaats van alleen op je benen. Als je zo glad mogelijk wilt scheren, investeer dan in een kwast van hoge kwaliteit die jaren meegaat. Je zult er versteld van staan ​​hoeveel beter je huid eruit ziet en aanvoelt na regelmatig gebruik.

Safety Razor

Een Safety Razor is een geweldig alternatief voor wegwerp- en elektrische scheerapparaten. Ze zijn beter voor je huid. Safety Razors zorgen voor een gladdere scheerbeurt dan wegwerp- of elektrische scheerapparaten. Dit zorgt voor minder irritatie en minder ingegroeide haartjes. Het resultaat is een gladdere huid die langer meegaat. Daarnaast zijn deze mesjes kosteneffectiever. Wegwerpscheermesjes kunnen duur zijn als je ze elke dag gebruikt. Safety Razors vereisen geen slijp mesjes of het vervangen van batterijen. Het enige dat moet worden vervangen, is het mes zelf. Dit doe je na meerdere keren gebruik. Ze zijn gemakkelijker te gebruiken dan andere soorten scheerapparaten omdat ze meer controle bieden over waar je je precies scheert. Dit maakt ze ideaal voor vrouwen die last hebben van gevoelige huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Deze mesjes veroorzaken namelijk geen irritatie zoals andere producten.

Facewash

Een goede wasbeurt reinigt je huid op milde wijze zonder deze uit te drogen of irritatie te veroorzaken. Zoek naar producten met ingrediënten zoals salicylzuur. Dit zal helpen tegen acne tegelijkertijd kun je je poriën schoonhouden. Je moet ook kijken of ze glycerine en aloë vera-gel hebben die kalmeren en hydrateren. Vermijd producten met kunstmatige geur- of kleurstoffen, omdat deze irritatie van de huid kunnen veroorzaken wat kan leiden tot vroegtijdige veroudering.

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is essentieel voor de gezondheid van de huid. De schadelijke UV-stralen van de zon kunnen de huid beschadigen. Dus als je van plan bent om buiten in de zon door te brengen, zorg er dan voor dat je SPF 30 of hoger gebruikt. Het kan verleidelijk zijn om te kiezen voor een lager SPF-niveau omdat het lichter aanvoelt of niet zo dik lijkt. Dat is echter precies waarom je het gebruik van minder dan 30+ moet vermijden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.