Wonen

3x Een origineel bloemen cadeau voor door de brievenbus

Van bloemen wordt iedereen blij. Het is een cadeau dat bij elke gelegenheid wel gegeven kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een felicitatie voor een nieuw huis, het behalen van een diploma of een bos bloemen als bedankje. Of zet iemand in het zonnetje met een bloemen verjaardag

Hoe handig is het als je ze dan via de brievenbus kunt versturen? Dan hoeft de ontvanger niet op het moment thuis te zijn dat het cadeau geleverd wordt. Ook blijft het cadeau dan een verrassing. 

1: Bloemen boeket

Niet veel mensen weten dat je ook een boeket gewoon via een brievenbuspakketje kunt laten versturen. Via een speciale verpakking is dat gewoon mogelijk. Thuis zet je de bloemen in een vaas en dan kun je er vaak nog een week van genieten. Of je nu van anjers, rozen of van een mooie gele craspedia houdt, de keuze is reuze. Ook als iemand jarig is verras je diegene met bloemen gefeliciteerd op een leuke manier. 

2: Droogbloemen

Droogbloemen zijn een nieuwe trend in de wereld van de bloemen. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud, zien er vrolijk uit, hebben geen water nodig en gaan lang mee. Een ideaal cadeau. Aangezien de droogbloemen verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren, kun je leuke boeketten samenstellen die goed bij de rest van het interieur passen. Zo zit er voor iedereen wel een passende combinatie bij. 

3: Bloemen met feestartikelen

Los van het boeket en de droogbloemen zijn er ook veel feestartikelen die je naar iemand op kunt sturen. Denk bijvoorbeeld aan mooie slingers, een feesthoedje of een ander cadeau. Je zou dat ook aan het cadeau met de bloemen toe kunnen voegen. Zo voeg je een persoonlijke boodschap toe aan het cadeau en zorg je voor een extra feestelijke ervaring. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *