Geen categorie

3 tips voordat je naar de Spa gaat

Ben je van plan om binnenkort een dagje naar de spa te gaan? Of heb je al plannen gemaakt om een dagje naar de spa te gaan? Je gaat natuurlijk naar de Spa zodat je kan genieten van een dagje ontspanning. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten als je een dagje weg gaat.

Je reservering

Om te beginnen moet je natuurlijk goed voorbereid zijn om een dagje naar de spa te gaan. Hier hoort natuurlijk ook bij dat je je tickets op voorhand al heb uitgeprint of in ieder geval bij de hand hebt. Als je nou nog geen tickets hebt gekocht maar je wilt binnenkort wel een bezoekje brengen is het handig om actiesites te checken. Hier staan vaak erg leuke aanbiedingen op denk hierbij aan groupon of ticketveiling of zoiets dergelijks. Zorg natuurlijk dat je gewoon op tijd bent dus zo’n 10 minuutjes van te voren zodat je lekker op je gemak de spa in kan.

Spullen

Daarnaast zijn er ook een aantal spullen die je niet mag vergeten. Het is aan te raden om de avond voordat je naar de spa gaat al je spullen klaar te leggen. Zo vergeet je niks en dit scheelt ook weer stress. Wanneer je namelijk een half uur van te voren alles snel wilt pakken is de kans groot dat je iets vergeet en het is niet fijn aangezien je naar de spa toe gaat om lekker te ontspannen. Een aantal spullen die je mee moet nemen zijn: een hamam doek, nog een extra handdoek, badslippers, badjas, flesjes drinken en tijdschriften of boeken (als je dit ontspannend vind).

Relaxen

Zorg dat je al met een relaxed gevoel de sauna in gaat want dit scheelt echt heel veel. Maak daarom thuis van te voren alles al schoon en doe de dingen die je moet doen. Zorg er dus ook voor dat je werk af is want wanneer dit niet het geval is ga je er constant aan denken. Je wilt dit natuurlijk voorkomen dus zorg dat je je belangrijke dingen van tevoren gewoon gedaan hebt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *