Fashion

3 tassen voor werkende vrouwen

Een goede tas voor je werk is een van de belangrijkste investeringen die je in je carrière kunt doen. Het gaat niet alleen om stijl. Het gaat om functionaliteit en veelzijdigheid. Het soort tas dat je kiest, hangt ook af van hoe je reist. Ga je te voet of met het openbaar vervoer? Drukke of lichte dagen? Als je elke dag met de auto reist, dan is een laptoptas misschien wel de beste keuze om je dure elektronica te beschermen. Als je vliegt, overweeg dan een handbagage die ruimte biedt voor alles, van laptops tot weekend kleding. Kies een tas die nog steeds in het bagagevak van een vliegtuig past.

Zakelijke tas

Een dames zakentas is een tas die wordt gebruikt om werkgerelateerde spullen in te vervoeren. Het kan een aktetas, schoudertas of rugzak zijn. Een zakelijke tas moet stijlvol en professioneel ogen. Je wilt eruit zien alsof je het meent, niet alsof je een extra koffer voor je spullen met je meedraagt. Het moet ook comfortabel over je schouder kunnen worden gedragen, zodat je niet moe wordt tijdens een lange werkdag.

Zwarte leren crossbody tas

Als je op zoek bent naar een klassieke tas die lang meegaat, zoek dan niet verder dan de zwarte leren crossbody tas. Deze stijl is perfect om je essentials mee te nemen en is tegelijkertijd stijlvol en functioneel. De grootte van een tas is echt persoonlijke voorkeur. Sommige mensen geven de voorkeur aan grotere tassen waarin alles past wat ze nodig hebben. Ondertussen voelen anderen zich meer op hun gemak met kleinere tassen die hen niet te zwaar belasten. Hoe dan ook, als je voor deze optie kiest, zorg er dan voor dat deze groot genoeg is om al je benodigdheden comfortabel in te passen en toch klein genoeg om niet te zwaar te worden als hij vol is. Zorg ervoor dat het bandmateriaal niet openscheurt, welke je ook kiest.

Werk-tot-weekendtas

Dit is een tas die doordeweeks als draagtas en in het weekend als crossbody- of schoudertas kan worden gebruikt. Deze veelzijdige tas is geweldig voor vrouwen die een tas willen die zowel aan haar bureau als in het weekend kan werken. Het ontwerp bevat een uitbreidbaar ritsvak. Zo kun je je laptop veilig opbergen in het hoofdvak en toch toegankelijk houden wanneer je hem nodig hebt. Het heeft ook andere vakken voor het opbergen van kleinere gadgets zoals telefoons of sleutels.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *