Geen categorie

10 hobby’s die je vrije tijd zinvoller maken

We hebben er allemaal wel eens last van, verveling. Je kunt natuurlijk altijd gaan netflixen, maar je kunt je vrije tijd ook echt nuttig besteden. We hebben een aantal hobby’s voor jou op een rijtje gezet die leuk zijn en waarmee je je tijd ook nog eens zinvol besteed!

1.Yoga of pilates

Yoga is ontzetten ontspannend en ook nog eens heel erg goed voor je lijf!

2.Eigen sieraden maken

Groothandel sieraden gezocht? Bekijk de website van Betaalbarekralen. Start een eigen bedrijfje, koop je eigen kralen en bedels in en ga aan de slag met het maken van je eigen sieraden!

3.Ontdek nieuwe wandelplekken

Ontspannend en ook nog eens goed voor je lichaam om elke dag een half uurtje te wandelen!

4.Start een kaartgroepje

Kaarten kan namelijk erg leuk zijn en een goede reden om al je vriendinnen weer eens te zien.

5.Maak je fotoboek eindelijk eens af

Je hebt ondertussen zoveel mooie reizen gemaakt maar we nemen nooit echt de tijd om deze vast te leggen in een fotoboek! Start ermee, je krijgt er geen spijt van!

6.Leer een nieuw muziekinstrument bespelen

Leuk om te doen en goed voor je ontwikkeling!

7.Knap je huis op

Houd een zondag middag vrij, ga naar de bouwmarkt en knap je huis helemaal op. Koop leuke nieuwe accessoires en maak dat kastje eens dat al zo lang kapot is!

8. Ga vrijwilligerswerk doen

Ga bijvoorbeeld in een hondenasiel werken. Dankbaar werk en een goede reden om lekker te knuffelen met al deze harige viervoeters!

9. Ga mediteren

Je hoort het vaker, mindfulness is goed voor je. We hebben er alleen vaak het geduld niet voor! Download bijvoorbeeld een app en probeer het eens een week. Leer op deze manier om je gedachten te beïnvloeden of eens aan helemaal niets te denken.

10. Koop een kookboek en probeer nieuwe gerechten uit

Heb je al eens geprobeerd om helemaal veganistisch te koken? Het is gezond en je levert een grote bijdrage aan het milieu. En natuurlijk niet te vergeten, alle dieren die je hiermee helpt!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.